Devrelerin Bir Tanesi, Severiz Seni Gül Tanesi

Devrelerin Bir Tanesi, Severiz Seni Gül Tanesi

Baylar, bayanlar, uyumadan önce koi sayanlar; bugün burada çok değerli çevirmenimiz, kanımız, canımız, Eso Ağamızın doğum günü için bulunmaktayız. Kendisi için yaptırdığımız, üzerinde “ DEVRELERİN BİR TANESİ, SEVERİZ SENİ GÜL TANESİ ” yazan çelengi sunup sizleri bir saygı duruşuna davet ediyorum.

(Bir dakika sonra.)

Şimdi gelelim PK'in hava durumu. Öncelikle taze kanlarımız, kanayıp ayrılanlarımız var. Gidenlere uğurlar olsun deyip kalan sağlar bizimdir diyoruz. Ve cici kızımız Alison sağ olsun, serilerimiz öksüz kalmayacak. Onlara hem ana, hem baba olacak, sahip çıkacak. Eternal da ejderha yapmaya karar verenlerden. Şimdiden ihtişamını görebiliyorum. Sevgili yiğenim, teyzesinin kuzusu Lenus da artık bizlerle.      

Bugünün diğer anlam ve önemi de kuruluş dönümümüz olması. Nasıl olacak, hadi yapalım, oldu mu olmadı mı, yetişemedim, çıkamadım, öldük mü acaba, yok yaşıyoruz gibi çeşitli durumlara bata çıka bir yılı doldurmuşuz. Duygusal konuşmalar yapıp lafı yine çilekli sakız gibi uzatmak isterdim lakin insafa geldim ve eziyet etmemeye karar verdim.

Bu bir yılda bizleri seven, sayan (!), takip eden herkesi bağrımıza basıyor ve yola devam ediyoruz. Teşekkürler!